Ferrum Group udvider med spildevandsløsninger

Ferrum Group udvider med spildevandsløsninger

apr 1, 2020

Ferrum Group udvider igen – denne gang med teknologiske løsninger til spildevandssektoren

Ferrum Group overfører nu sin turnkey-filosofi fra Food & Beverage-sektoren til spildevand. Det sker gennem etableringen af Ferrum Wastewater Solution, der bliver spildevandssektorens nye teknologiske samarbejdspartner inden for komplette spildevandstekniske anlæg.

Ferrum Wastewater Solution favner de kompetencer, der understøtter spildevandsselskabernes målsætning om at sikre en spildevandsforsyning af høj sundheds- og miljømæssig kvalitet med fokus på forsyningssikkerhed og hensynet naturen. Netop produktivitet, kvalitet og bæredygtighed bliver omdrejningspunktet for Ferrum Wastewater Solution.

Ferrums turnkey-filosofi betyder, at spildevandssektoren får en samarbejdspartner, der har både kompetencerne og viljen til at påtage sig entrepriseansvaret for komplette anlæg. Udover engineering, produktion og montage af ristegods, vaskepressere, sandvaskere, pumpeudstyr, rørføringer m.m. forestår Ferrum Wastewater Solution den komplette el-tekniske løsning, ligesom VVS- og ventilationsarbejde udføres i samarbejde med anerkendte samarbejdspartnere.

Rensning af spildevand

Ferrum Wastewater Solution tilbyder blandt andet nøglefærdige maskiner til mekanisk rensning af spildevand fra en anerkendt tysk maskinleverandør.

Ifølge CEO, Peter Høegh Jensen er det målsætningen, at Ferrum Wastewater Solution skal være en tværfaglig og kompetent samarbejdspartner for danske spildevandskunder.

”Udover at styrke vores position på det danske marked, ved vi, at spildevandssektoren står over for en række udfordringer, der på mange områder ligner de opgaver, vi hver dag løser i industrien. Vi forstår desuden vigtigheden af, at eksperter ønsker at tale med eksperter, derfor har vi styrket afdelingen med nogle af landets fremmeste kompetencer inden for anlægssalg og -rådgivning til spildevandssektoren”, forklarer Peter Høegh Jensen.

De stærke værdier, der har dannet grundlaget for den succes, Ferrum Group har opnået siden etableringen i 2012, vil nu blive overført til Ferrum Wastewater Solution. Peter Høegh Jensen beskriver det således: ”Derved sikres, at vores høje faglige niveau og vores innovative tilgang til projektudførelsen forbliver intakt. Med udvidelsen ser vi frem til at konsolidere og styrke Ferrum Group til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.”

Et team af eksperter

Ferrums team er sammensat af ingeniører og produktionstekniske projektledere med både praktisk og teoretisk erfaring. Derudover råder virksomheden over et team af procesteknikere og håndværkere, der kan løfte et imponerende udvalg af opgaver.

I det daglige vil man blive mødt af Afdelingsleder Søren Chr. Jensen og Projektkoordinator Steffen Andersen. Ferrum Group består af Ferrum Industry & Innovation, Ferrum Automation og Ferrum Wastewater Solution og beskæftiger i dag flere end 65 medarbejdere.

Flere nyheder

Ferrum får igen nyt website

Ferrum får igen nyt website – Vi lever i en verden hvor udviklingen foregår kontinuert og med stor hastighed, og vil man være med handler det om at udvikle sig hele tiden. Vores nye website udtrykker den fortsatte udvikling, Ferrum gennemgår, ligesom den klart...

læs mere

Ferrum investerer i svejserobot

Som et led i Ferrum´s fortsatte udvikling, har vi valgt at investere i en Svejserobot. Vi har valgt at investere i løsningen fra svejsehuset, med deres intelligente svejserobot Ro-Buddy. Ro Buddy løsningen er baseret på en collaborative Universal Robot, da den med sin...

læs mere

Ferrum er godkendt til levering af fødevarer kontakt udstyr

Hos Ferrum ønsker vi at have en kontinuerlig udvikling, samt leve op til de forventninger vores kunder stiller virksomheden. Ferrum har været i dialog med Miljø- og Fødevareministeriet, der er efterfølgende afholdt møde på virksomheden, for at blive godkendt til...

læs mere

Ferrum udvider bestyrelsen

Ferrum har pr. 22. marts 2019 udvidet bestyrelsen med endnu et medlem. Det nye medlem er Global Marketing Director Irene Plats, der tidligere har været tilknyttet Ferrum som ekstern konsulent inden for marketing og forretningsudvikling. På tidspunktet for Ferrums...

læs mere

Ferrum investerer

Ferrum investerer i 4-akset horisontalt drejecenter med integrerede roterende værktøjer. Det gør os i stand til at lave kompleks Y-aksebearbejdning med høj ydeevne, stivhed og præcision. Vi konstruerer alle tænkelige komponenter efter jeres behov. Læs mere her Flere...

læs mere

Ferrum kåret som Gazelle

For fire år siden stod den dengang nye administrerende direktør Peter Høegh Jensen foran en flok forundrede ansatte i en maskinvirksomhed og fortalte begejstret om strategiplaner og en tredobling af omsætningen inden for fem år. Flere af maskinarbejderne rystede på...

læs mere