Kundespecifikke palleteringsløsninger

Palletering til alle brancher – fødevarebranchen er vores hjemmebane

I Ferrum Group har vi udviklet en lang række kundetilpassede palleteringsløsninger, ikke mindst til fødevarebranchen. En End of Line-palleteringsløsning består som udgangspunkt af en friarmsrobot med et robotværktøj, der kombineres med transport- og logstiksystemer til understøttelse af løsningen. En palleteringsløsnings succes afhænger i høj grad af kvaliteten og performance af robotværktøjet eller robothovedet. Derfor specialudvikler og producerer vi selv de specifikke robotværktøjer, som håndterer kundernes produkter. Dette giver os fleksibiliteten til at udvikle palleteringsløsninger med høj performance, der kan håndtere langt de fleste produkttyper i fødevarebranchen.

Læs mere om vores specialudviklede robotværktøjer her.

Automatisk palletering tilpasset jeres fabrikslayout

Løsningerne tilpasses det aktuelle fabrikslayout og jeres ønsker til produktflow, og der kan integreres eksisterende eller nyt periferiudstyr, som fx folievikler eller palleetikettering.

Vi udvikler og tilpasser stand-alone palleteringceller eller turn–key løsninger til den aktuelle opgave og altid med fokus på følgende hovedpunkter:

  • Fuld fleksibilitet
  • Høj kapacitet
  • Minimering af produktspild
  • Modularitet og skalérbarhed af løsningen
  • Høj grad af tilgængelighed vedrørende drift, rengøring og service
  • Hygiejne
  • Materialevalg
  • Sikkerhed

Vi tilbyder tre hovedtyper af palleteringsløsninger til simple såvel som komplekse End of Line palleteringsløsninger, hhv. palletering, depalletering og mix-palletering:

Palletering af produkter

En palletering består af en proces, hvor en friarmsrobot med et customized robotværktøj griber et emne på et transportbånd/conveyor og placerer den på en palle i et bestemt mønster.

Depalletering

Depalletering er en proces, hvor en friarmsrobot griber produkter på en palle og føder et procesanlæg. I fødevarebranchen griber robotten primært produkter, der er emballeret i deres primære emballage, såsom folier og poser eller fx tomme plastkasser ​

Mixpalletering & mixpakning

Mixpakning er en proces, hvor et antal forskellige produktvarianter pakkes i den samme kasse/emballage.​
Mixpak kan levers som et selvstændigt anlæg eller som en integreret del af en pakkelinje, hvor der pakkes produkter fra produktionslinjen og tilføjes et eller flere tilsatsprodukter, fx fra en palle eller et transportbånd. ​

Mixpalletering er en proces hvor der fuldautomatisk palleteres forskellige Kasser/produkter på den samme palle tilpasset levering til fx retail-kunder.​

Bliv klogere på Ferrum Groups øvrige kompetenceområder inden for robot- og automatisering. Læs mere om:

Komplette turn-key End-of-Line løsninger til industrien

Produkthåndtering – herunder primær pak / sekundær pak til fødevarer

Ferrums innovative og egenudviklede robotværktøjer

Vores løsninger til vision- og kvalitetsinspektion

Vores kontrol- og inspektionsløsninger til fødevareindustrien

TAG EN SNAK MED CARSTEN OM FERRUM GROUPS PALLETERINGSSANLÆG

Carsten Jørgensen er vores robot- og automatiseringsekspert med stor erfaring i udvikling og implementering af palleteringsanlæg.

Tag en snak med Carsten om mulighederne for at optimere palleteringsprocessen i jeres virksomhed. Læs også mere om vores End of Line-løsninger her.

Besøg Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Carsten kan kontaktes
på telefon: +45 5125 5158 eller
på mail: caj@ferrum-group.dk
Se Carsten's LinkedIn-profil

Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage til dig