Pakkesorteringsanlæg til Temashop

Effektiv pakkesortering med kompakt anlæg

I Ferrum Group har vi udviklet et kompakt og effektivt og sorteringsanlæg til pakker, der kan anvendes og skabe værdi i virksomheder og brancher i alle størrelser. I filmen ses et anlæg, vi har leveret til Temashop.dk, som dagligt håndterer et stort antal pakker til forbrugere, der køber kostumer og udklædningsgenstande i Temashops store webshop. Anlægget, der kan håndtere store og små pakker, kuverter, folieposer mv., har effektiviseret pakkesorteringen markant hos Temashop.

Effektivisering for webshops og transportører

Et pakkesorteringsanlæg sikrer en nem og effektiv totalløsning. Anlægget er fx relevant for webshops, der kanaliserer pakker til flere transportører. Desuden er det også anvendeligt for transportører, der har behov for at sortere pakker, fx til postnumre og lignende. Pakkesorteringsanlægget indeholder SICK stregkodesystem samt PLC til pakkesporing.

Nem betjening og pladsbesparende layout

Anlægget til Temashop fylder ca. 200 m2 inkl. operationsområdet. Foruden baner indeholder anlægget også flere udskubber-moduler for produkter med 8 fraktioner samt 1 stk. ‘ulæst produkt’. Derudover er der 9 slisker for produkter, der er fremstillet i rustfrit AISI 304, inkl. friløbsruller.

Kapacitetsmæssigt understøtter anlægget effektiv sortering af 1.000 pakker pr. time. Det kan udbygges med måle- og vejefunktion samt med mulighed for at sende data til eget ERP-system for korrekt afregning af transportpriser. Det er nemt at betjene anlægget med en overskuelig 9″ touchskærm og styretavle. Sorteringsnøgler kan desuden nemt ændres ved upload af data direkte fra regneark, XML, CSV. Pakkesorteringsanlægget er CE-mærket i henhold til den gældende lovgivning

Økonomisk og effektiv pakkesortering

Få gavn af fordelene ved et automatisk pakkesorteringsanlæg:

  • Nem betjening
  • Effektiv og hurtig sortering af pakker uden behov for mere mandskab
  • SICK stregkodesystem / labelscanning
  • PLC pakkesporing
  • Håndtering af forskellige pakketyper/emballager

Kontakt os for nærmere informationer om vores pakkesorteringsanlæg, og hvordan det kan være en effektiv og økonomisk fordel for din virksomhed.

Tag en snak med Carsten eller Kim om Ferrum Groups Pakkesorteringsanlæg

Carsten Jørgensen og Kim Poulsen er vores robot- og automatiseringseksperter, og har dagligt kontakt med en lang række kunder i industrien. Tag en snak med Carsten og Kim om mulighederne for at optimere pakkesorteringen i jeres virksomhed. Læs også mere om vores End of Line-løsninger her.

Besøg Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Carsten kan kontaktes
på telefon: 5125 5158 eller
på mail: caj@ferrum-group.dk
Se Carsten’s LinkedIn-profil

Kim kan kontaktes
på telefon: 2544 2902 eller
på mail: kpo@ferrum-group.dk
Se Kim’s LinkedIn-profil

Udfyld formularen og bliv ringet op

4 + 15 =