Innovativ robotteknik

Megatrends så som globalisering og digitalisering forandrer verden med en hidtil uset hastighed. De forandringer er vi alle en del af og i Ferrum er det en drivkraft for os at være med til at skabe innovative løsninger, der automatiserer og effektiviserer morgendagens produktion. Et væsentligt indsatsområde i den forbindelse er robotteknologi. Vi udvikler automationsløsninger opbygget omkring alle typer af robotter, hvad enten der er tale om traditionelle 4- og 6-aksede industrirobotter, der afhjælper tunge løft og ensidigt gentagne arbejde, mindre artikulerede robotter, der er nemme at programmere, intelligente robotter, der kan samarbejde med mennesker eller mobile AGV’er.

Udviklingen inden for robotteknik accelererer hastigt i disse år og hos Ferrum ønsker vi til hver en tid at være på højde med udviklingen. Det skylder vi vores kunder. Derfor har vi valgt at være leverandøruafhængige, når det kommer til robottyper og fabrikater.

Vi kan således tilbyde robotløsninger til automatisering af mange forskellige processer og leverer gerne en komplet robotcelle med alt, hvad dertil hører af HMI, transportudstyr, robotværktøjer og sikkerhed.

Der er mange argumenter, der taler for brugen af robotter, særligt i disse år, hvor trenden går i retningen af lavere seriestørrelser og dermed et voksende behov for fleksible processer. Kvalitet er fortsat en vigtig konkurrenceparameter, ligesom mange industrivirksomheder stadig har uønskede manuelle processor, der kan være skyld i nedslidning af personalet. Uanset hvad bevæggrundene er, kan vi hjælpe dig med at sammensætte en fremtidssikret robotløsning.

Læs mere om vores innovative End-of-Line robotløsninger her.

Tag en snak med Carsten om mulighederne inden for udvikling af robotteknologi

Carsten Jørgensen er salgsdirektør i Ferrum Group og har dagligt kontakt med en lang række kunder i dansk industri vedr. automatiserings- og robotløsninger. Tag en snak med Carsten om, hvordan Ferrum kan hjælpe jer.

Carsten kan kontaktes på
telefon: 5125 5158 eller på
mail: caj@ferrum-group.dk

Se Carstens LinkedIn-profil og besøg
Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage til dig

Dokumentation og CE-mærkning

Download PDF med beskrivelse af Ferrum Groups dokumentations-materiale, som medfølger leverancer af anlæg.

Du kan blandt andet læse om vores tre typer af dokumentation samt hvilke standarder CE-mærkningen følger.