Konceptudvikling og 3D-layout

Innovative løsninger til dansk industri

I Ferrum er vi stærkt overbevist om, at udviklingen af nye banebrydende løsninger til industrien kræver en unik kombination af kreativitet og solid erfaring fra forskellige produktionsmiljøer. Idéer til nogle af de mest produktive projekter, vi har deltaget i, er opstået i dialogen med vores kunder, hvor eksperter taler med eksperter.

Ferrum er specialiseret i udvikling af innovative og produktive løsninger inden for følgende områder:
  • Mekaniske konstruktioner
  • Produktionsudstyr – herunder transport og håndtering
  • Automation

Vores tværfaglighed og højt specialiserede ingeniører og teknikere udgør et solidt fundment for vores innovative tilgang til effektiviseringsprojekter i industrien. Vi er problemløsere og går gerne den ekstra mil for at finde en optimal løsning på en given udfordring. Det kan være alt fra materialevalg, layouts til kreative løsninger, hvor kendt teknologi bruges på nye måder og i nye sammenhænge.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan understøtte udviklingsprojekter til din produktion.

Konstruktion
Dokumentation

Kravene til dokumentation er stigende – og særligt i fødevareindustrien, hvor forbrugernes sikkerhed er på spil, stilles der stadigt større krav til den dokumentation, der følger med maskiner og udstyr. Ét er de strikse krav til dokumentationen af fødevarekontaktmaterialer, noget andet er den tekniske dokumentation, der skal tilfredsstille mange vidt forskellige faggrupper hos vores kunder og lokale myndigheder.

Alle de løsninger og det udstyr, der udgår fra vores fabrik leveres med den nødvendige dokumentation jf. de relevante myndighedskrav, CE-mærkningsregler, risikoanalyser, m.v.

Mekanisk udvikling

Siden etableringen af Ferrum i 2012 har innovation været vores væsentligste differentieringsfaktor. Vores kunder skal kunne regne med at møde kompetent sparring inden for alle områder af automation og mekanisk udvikling. Derfor er netop mekanisk udvikling og konstruktion blandt vores absolutte kernekompetencer.

Hvad enten vi skal konstruere et enkelt emne eller udvikle en omfattende produktionscelle, går vi altid i tæt dialog med kundens egne teknikere. Vi gør meget ud af at opfylde de krav der stilles til footprint, transportveje, betjening osv. Derfor udvikler vi en detaljeret 3D-tegning og i nogle tilfælde simuleringer af den eller de celler, vi skal bygge. En grundig konstruktionsfase er afgørende for løsningens endelige succes og ikke mindst for afstemning af forventninger blandt alle projektets deltagere.

Al udvikling og konstruktion foregår i henhold til gældende direktiver og normer.

Når der er behov for avancerede beregninger i forhold til laste- og bæreevner trækker vi på faste samarbejder med nogle af landets fremmeste ingeniørhuse.

Rådgivning

De løsninger, vi udvikler, har ofte stor indflydelse på afviklingen af daglige processer og procedurer i de virksomheder, vi arbejder for. Derfor er den forudgående og løbende rådgivning helt nødvendig for kundens succes og dermed for vores.

Vores ingeniører, automationsteknikere og konstruktører har alle praktisk erfaring fra industrien, ligesom de har et solidt kendskab til produktionsteknologier og lovmæssige bestemmelser, der kan få indflydelse på de løsninger, vi tilbyder vores kunder.

Vi modtager dagligt anerkendelse for vores tætte dialog med vores kunder. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at vi sammen med kunden har en fælles ambition om at forbedre produktiviteten og reducere risici og nedetid.

I forbindelse med visse belastningsberegninger, risikoanalyser og energibesparende projekter samarbejder vi med anerkendte rådgivende ingeniører.

Eksempler på konceptudvikling til kunder:

Konceptudvikling af pallesorteringsanlæg til COOP Norge:

De-palletizer til Krones og Carlsberg:

Tag en snak med Carsten om Ferrum Groups løsninger inden for konceptudvikling og 3D-layout

Carsten Jørgensen er salgsdirektør i Ferrum Group og har dagligt kontakt med en lang række kunder i dansk industri. Tag en snak med Carsten om mulighederne for konceptudvikling og 3D-layout af innovative løsninger til industrien.

Carsten kan kontaktes på
telefon: 5125 5158 eller på
mail: caj@ferrum-group.dk

Se Carstens LinkedIn-profil og besøg
Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage til dig

Dokumentation og CE-mærkning

Download PDF med beskrivelse af Ferrum Groups dokumentations-materiale, som medfølger leverancer af anlæg.

Du kan blandt andet læse om vores tre typer af dokumentation samt hvilke standarder CE-mærkningen følger.