Programmering og konfigurering af motion & drives

I moderne produktionsanlæg med mange produktskift og lave seriestørrelser forekommer der typisk mange starter og stop af motorer, pumper og generatorer, hyppige værktøjsskift og selvregulerende omstilling af maskiner, fremtræk af materialer og mange andre former for automatiserede processer, der skal foregå med en høj grad af præcision. Det er her motion og drives kommer ind i billedet.

Motion og drives dækker over vores kompetencer inden for programmering af softstarters, frekvensomformere, motion controllers samt servodrev og servoforstærkere.

Har du brug for fuld digital kontrol over position, hastighed eller drejningsmoment (synkron/ asynkron) vil et servodrev ofte være den rigtige løsning.

Frekvensomformere benyttes til motorbeskyttelse og til regulering af motorhastigheder. Den variable hastighed sørger for, at en motor, pumpe eller en kompressor ikke bare kører på fuld styrke, men kun lige akkurat ved den hastighed, der kræves for at løse opgaven. Det sparer industrien for store mængder CO2 i form af et reduceret elforbrug. Elektriske motorers forbrug i industrien udgør ca. 25 % af verdens samlede elforbrug. Ved at benytte frekvensomformere kan forbruget reduceres radikalt.

Ønsker du mere viden om, hvor mange kWh du kan spare ved at indsætte frekvensomformere og ønsker du at vide, hvordan de kan sikre dig en længere levetid på dine motorer, så tøv ikke med at kontakte vores automationsteknikere med speciale i motion og drives.

Hos Ferrum har vi specialiseret os i programmering og integration af softstarters, frekvensomformere, motion controllers samt servodrev og servoforstærkere fra en række førende brands, herunder Rockwell Automation, Siemens og Omron.

Tag en snak med Carsten om mulighederne inden for udvikling af motion & drives

Carsten Jørgensen er salgsdirektør i Ferrum Group og har dagligt kontakt med en lang række kunder i dansk industri. Tag en snak med Carsten om, hvordan Ferrum kan hjælpe jer med programmering & konfigurering af motion & drives.

Carsten kan kontaktes på
telefon: 5125 5158 eller på
mail: caj@ferrum-group.dk

Se Carstens LinkedIn-profil og besøg
Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage til dig

Dokumentation og CE-mærkning

Download PDF med beskrivelse af Ferrum Groups dokumentations-materiale, som medfølger leverancer af anlæg.

Du kan blandt andet læse om vores tre typer af dokumentation samt hvilke standarder CE-mærkningen følger.