Softwareudvikling og automation

Behovet for automation er stigende i den globaliserede konkurrence om kunderne, hvor det efterhånden er timelønnen, der udgør den væsentligste konkurrenceparameter. Udover at frigøre menneskelige ressourcer til andre og ofte langt mere lønsomme opgaver, bidrager automation også til at afvikle processer på en mere intelligent måde. Med automation følger muligheden for at indsætte selvregulerende kredsløb, hvor maskiner og udstyr automatisk indstiller sig jf. de datainput, de modtager fra de intelligente styringer, fra automatiserede kvalitetskontrolsystemer eller fra ordre- og økonomisystemer.

Uanset hvilken proces, du ønsker automatiseret, har vi kompetencerne til at løse opgaven – enten in-house eller sammen med dygtige samarbejdspartnere. Ud over design og engineering tager vi gerne det fulde ansvar for dit automationsprojekt med alt, hvad dertil hører.

Den teknologiske udvikling inden for automation går voldsomt stærkt i disse år. Digitaliseringen af virksomheder, funktioner og processer breder sig med lynets hast til produktionshallerne, hvor selv meget simpelt udstyr kan kommunikere, styres og overvåges via mobil-apps og andre moderne kommunikationsplatforme. Kun ved at samarbejde med de allerbedste på dette felt, kan du være sikker på, at du får den rette, fremtidssikrede løsning.

Tag en snak med Carsten om Ferrum Groups løsninger inden for softwareudvikling og automation

Carsten Jørgensen er salgsdirektør i Ferrum Group og har dagligt kontakt med en lang række kunder i dansk industri. Tag en snak med Carsten om Ferrums tilgang til projektudvikling, herunder udvikling af software til automations- og robotprojekter.

Carsten kan kontaktes på
telefon: 5125 5158 eller på
mail: caj@ferrum-group.dk

Se Carstens LinkedIn-profil og besøg
Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage til dig

Dokumentation og CE-mærkning

Download PDF med beskrivelse af Ferrum Groups dokumentations-materiale, som medfølger leverancer af anlæg.

Du kan blandt andet læse om vores tre typer af dokumentation samt hvilke standarder CE-mærkningen følger.