kompetencer

I samarbejdet med Ferrum vil du hurtigt erfare, fordelene ved, at vi kan producere alt under samme tag. I vores produktionsfaciliteter på Vejlbyvej bearbejder og bygger vi alle former for emner og udstyr til industrien. Nogle emner, maskindele og halvfabrikata leveres som underleverandørarbejder, mens andet produceres til de turnkeyløsninger, vi udvikler og opbygger til vores industrikunder. Fordelene ved at have alle processor og fagpersonale under samme tag er fleksibilitet og et tæt samarbejde mellem konstruktøren, håndværkeren og projektlederen.

Kombinationen af vores alsidige maskinpark og erfarne, faguddannede medarbejdere gør os til en ideel partner for industrien. Vi producerer præcisionsbearbejdede emner til en lang række brancher. 

Omstillingsparathed og fleksibilitet gør, at vi kan håndtere opgaver fra 1-styksproduktion til decideret serieproduktion. Dette kombineret med præcision, kvalitet og leveringssikkerhed gør os til et sikkert valg til dine opgaver.

Vi foretager svejsning, spåntagende bearbejdning og alle typer af rør- og pladebearbejdning i sort stål og rustfrit stål. Som resultat af vores målrettede fokus på Food & Beverage har vi indrettet et særskilt bearbejdningscenter til rustfrit stål, hvor vi bl.a. løser opgaver til Food & Beverage. I centret foretager vi bearbejdning i alle typer rustfrit stål, herunder alle hårdheder, legeringer og kvaliteter.

Pladebearbejdning

› Laserskæring
› Kantbuk
› Timesaver afgratning
› Klip og vals

Maskinbearbejdning

› CNC drejning
› CNC fræsning

Svejsning

› Svejsning i sort og rustfri stål
› Svejsning i aluminium
› Alt i TIG/MIG/MAG
› Certifikatsvejsning
› 3. parts kontrol

Automation

› PLC, HMI
› El tavler
› Robotteknik

Robotteknik

› Robotteknik
› Industriautomation

Wastewater Solution

Nøglefærdige maskiner til mekanisk rensning af spildevand.

Pallekontrol

› Scanningssystemer
› Kvalitetssikring af paller
› Visionsystemer

Turnkeyløsninger

Udvikling og implemetering af komplette løsninger til industrien.

Innovation &
konstruktion

› Udvikling og konstruktion
› Produktionstegninger
› Idé oplæg
› Design og designudvikling

Montage

› Rørføringer
› Maskinmontage
› Montage af stålkonstruktioner
› Nedtagning af eksisterende udstyr

Service &
vedligehold

Optimering og løbende vedligehold i fødevareproduktioner.

Case

Kryogentanke til Royal Unibrew

Til Royal Unibrew bygger vi tre CO2-tanke (kryogentanke). Et komplekst projekt, hvor de strengeste sikkerhedsforanstaltninger skal overholdes.