brancher

Hos Ferrum A/S arbejder vi indenfor mange forskellige brancher. Vores medarbejderstab er nøje sammensat af højt specialiserede profiler, med erfaring fra forskellige produktionsvirksomheder.

For dig som kunde gør det, at du med ro i sindet kan bruge Ferrum A/S, helt fra starten af dit projekt, hvor der skal udføres for-analyser, rådgivning og udvikling. Herefter kan Ferrum A/S hjælpe med fremstilling af komponenter, kontrahering med underleverandører samt installation og indkøring. Hos Ferrum A/S er der et helt unikt knowhow indenfor branchen Food & Beverage, men der er også stor erfaring indenfor brancher som, kemi, medicinal og produktion.

Food & Beverage

I produktionsmiljøer til fremstilling af føde- og drikkevarer integrerer Ferrum innovative automationsløsninger og udvikler mekaniske konstruktioner i rustfrit stål med respekt for fødevareindustriens særlige krav.

Hvad enten der er tale om forarbejdning af ingredienser og råmaterialer eller emballering og palletering af færdige produkter kræver fødevareindustrien pålidelige, præcise og fleksible automationsløsninger i alle faser af produktionsprocessen.

Fødevareindustrien forventes at levere ensartede produkter af samme høje kvalitet som forbrugerne er vant til. Samtidig stilles der store krav til fødevaresikkerhed og hygiejne.

I mere end 7 år har Ferrum haft sin daglige gang i nogle af Danmarks fremmeste fødevarevirksomheder. Mange af vores medarbejder kan trække på en endnu længere erfaring. Det betyder, at vi har et solidt kendskab til de krav, industrien stiller og nøjagtig ved, hvordan vi skal begå os i forhold til lokale hygiejnekrav og eventuel kontakt med fødevarer.

Vores erfaring bygger vi ind i nye løsninger til fødevareindustrien, hvor vi rådgiver – og i nogle tilfælde udfordrer – vores kunder i forhold til særlige foranstaltninger og myndighedskrav.

Vores kunder inden for Food & Beverage tæller:
  • Bryggerier
  • Konfekture
  • Brød og kager
  • Ingredienser
  • Emballage til drikkevarer
  • Food service