Om Ferrum

I Ferrum finder du en tværfaglig samarbejdspartner, der råder over et imponerende udbud af kompetencer inden for produktionsteknik og optimering i industrien.

Et team af erfarne projektledere, udviklere og dygtige håndværkere kan enten selvstændigt eller i samarbejde med vores partnere løse alt fra mekaniske kontruktioner til store industrielle turnkey-løsninger, hvor vi påtager os det samlede entrepriseansvar med alt, hvad dertil hører af risikovurderinger og dokumentation. Det kan være en større modernisering af et komplet produktionsafsnit eller nyudvikling fra scratch – dvs. fra etablering af gulv over udvikling og indkøb af procesudstyr til automation, integration og indkøring.

Vi er kendetegnet ved vores høje faglige niveau og vores innovative tilgang til projektudførelsen.

Ferrum blev stiftet i 2012 af Peter Høegh Jensen i samarbejde med et dansk investeringsselskab.

Tværfaglighed

Hos Ferrum A/S råder vi over kompetencer inden for mange forskellige områder og er derfor meget tværfaglige i vores arbejde. Vores medarbejderstab er nøje sammensat af højt specialiserede profiler, med erfaring fra forskellige produktionsvirksomheder. For dig som kunde gør det, at du med ro i sindet kan bruge Ferrum A/S, helt fra starten af dit projekt, hvor der skal udføres for-analyser, rådgivning og udvikling. Herefter kan Ferrum A/S hjælpe med fremstilling af komponenter, kontrahering med underleverandører samt installation og indkøring. Hos Ferrum A/S er vi ikke bange for at tage den komplette entreprise, baseret på virksomhedens store knowhow kombineret med et ekstremt stort og loyalt netværk af partnere og leverandører. For Ferrum A/S finder der hverken for små eller for store opgaver – Vi lever blot efter filosofien om at hjælpe vores kunder, med fokus på fleksibilitet, kvalitet og knowhow.

Central placering i Frederica

Vi hører til i Fredericia – nærmere bestemt i Vejlby, hvor vi bor dør om dør med nogle af Danmarks helt store industrivirksomheder. Vi har dog kunder overalt i Danmark, og heraf et stort antal med produktionsenheder uden for Danmarks grænser. Når behovet er der, etablerer vi små satelitter hos vores kunder eller i tæt nærhed heraf. Det kan være i forbindelse med indsourcing af service og vedligehold eller i forbindelse med montage og indkøring af større anlæg. Vi kender vigtigheden af den geografiske nærhed, og er i den forbindelse meget fleksible.

Et team af eksperter

Vores team er sammensat af ingeniører og produktionstekniske projektledere med både praktisk og teoretisk erfaring. Derudover har vi et team af procesteknikere og håndværkere, der kan løfte et imponerende udvalg af opgaver. Når vi møder opgaver, hvor vi ikke selv råder over spidskompentencen, trækker vi på et netværk af kvalificerede samarbejdspartnere, der deler vores indstilling og seriøse tilgang til kunder og opgaver.

En troværdig samarbejdspartner

Fordi vi ønsker at være en strategisk partner for vores mange industrikunder, lægger vi stor vægt på sparring, videndeling og diskussion af problemstillinger – både internt, men også i tæt dialog med kundernes specialister.

I Ferrum finder du en samarbejdspartner, hvor budgetter, deadlines og fortrolighed overholdes igennem hele kunderelationen.