Udvikling af PLC-styringer

Store teknologiske fremskridt som selvkørende og futuristiske robotter, kunstig intelligens, højteknologiske sensorer, Cloud Computing og Big Data er i fuld gang med at ændre produktionsmiljøet overalt i industrien. Den nye tidsalder kaldes Industry 4.0, og faktisk er PLC’en udset til fortsat at spille en afgørende rolle som hjertet i den overordnede maskinstyring.

Hos Ferrum arbejder vi med alle gængse PLC-fabrikater som f.eks. Siemens, Rockwell Automation og Omron. Vi er optaget af, hvad der tjener vores kunder bedst og vælger således altid den løsning og det fabrikat, der giver mest mening for dig som kunde. Udover at udvikle nye maskinstyringer foretager vi også ændringer og optimeringer på eksisterende PLC-anlæg.

Styrken ved et samarbejde med os på PLC-siden er, at du får en fabrikatuafhængig leverandør, men vigtigst af alt, så får du en samarbejdspartner, der forstår at integrere din PLC-løsning med andet nyt og/eller eksisterende produktionsudstyr.

Tag en snak med Carsten om mulighederne inden for udvikling af PLC-styringer

Carsten Jørgensen er salgsdirektør i Ferrum Group og har dagligt kontakt med en lang række kunder i dansk industri. Tag en snak med Carsten om, hvordan Ferrum kan hjælpe jer med udvikling af PLC-styringer.

Carsten kan kontaktes på
telefon: 5125 5158 eller på
mail: caj@ferrum-group.dk

Se Carstens LinkedIn-profil og besøg
Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage til dig

Dokumentation og CE-mærkning

Download PDF med beskrivelse af Ferrum Groups dokumentations-materiale, som medfølger leverancer af anlæg.

Du kan blandt andet læse om vores tre typer af dokumentation samt hvilke standarder CE-mærkningen følger.