Intelligente styringer

Intelligente styringer i produktionen indsættes for at skabe optimale betingelser for drift og vedligehold. Målet er øget produktivitet, og det er her Ferrum kommer ind i billedet. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med at producere mere effektivt, mere fleksibelt og mere sikkert.

Ved hjælp af industrielle styresystemer og kontrolenheder som f.eks. PLC, SCADA, servo, frekvensomformere og andre programmerbare enheder tilfører vi så at sige yderligere intelligens til dit produktionsapparat. Hvad enten der er tale om intelligente styringer til en enkelt maskine eller et komplet automationsanlæg til en hel produktionslinje sørger vi for, at du som produktionsansvarlig opnår dine mål i forhold til f.eks. produktivitet, sporbarhed og kvalitet.

IT er efterhånden en integreret del af moderne produktionslinjer, hvor masser af udstyr og maskiner nu kan gå direkte på internettet. Det skaber et behov for øget it-sikkerhed, men også nye muligheder for fjernbetjening og –overvågning via mobiler og tablets. Ferrum har indgået partnerskab med IT-huset Zantio, der har speciale i netop netværk og it-sikkerhed.

Tag en snak med Carsten om mulighederne inden for udvikling af intelligente styringer

Carsten Jørgensen er salgsdirektør i Ferrum Group og har dagligt kontakt med en lang række kunder i dansk industri. Tag en snak med Carsten om mulighederne for udvikling af skræddersyede intelligente styringer.

Carsten kan kontaktes på
telefon: 5125 5158 eller på
mail: caj@ferrum-group.dk

Se Carstens LinkedIn-profil og besøg
Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage til dig

Dokumentation og CE-mærkning

Download PDF med beskrivelse af Ferrum Groups dokumentations-materiale, som medfølger leverancer af anlæg.

Du kan blandt andet læse om vores tre typer af dokumentation samt hvilke standarder CE-mærkningen følger.