Udvikling af brugervenlig HMI & SCADA

Efterhånden som evnen til at gøre aktivt brug af data i produktionsmiljøet bliver en stadig vigtigere konkurrenceparameter, skaber muligheden for at udnytte realtidsinformation mere og mere værdi for den moderne industrivirksomhed. Værdien udmønter sig i mere effektive processer, øget rentabilitet, større pålidelighed, forbedret sikkerhed, øget fleksibilitet og højere oppetid på udstyr og aktiver.

I den digitale tidsalder, der allerede har holdt sit tydelige indtog i mange danske fremstillingsvirksomheder, fortsætter SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) som en platform til indsamling af data og udveksling af oplysninger med virksomhedens øvrige kontrollag. Vi ser flere og flere eksempler på, at SCADA også benyttes som gateway til virksomhedens ERP-løsning.

SCADA fungerer endvidere som et vigtigt beslutningsværktøj for produktionsledelsen, der kan granske historik, realtidsdata, skræddersyede KPI-analyser, workflows i forbindelse med planlægning, vedligehold og asset management.

Vores SCADA-programmører designer grænseflader, der tilgodeser jeres specifikke behov for monitorering og on-the-fly analyser. Vi udarbejder layouts og dataflows, der godkendes af dig som kunde, før vi går i gang.

Udover SCADA-interfaces leverer vi operatørpaneler til maskiner og udstyr. Udviklingen af brugervenlig HMI (Human Machine Interface) er en af vores absolutte styrker. Alle vores automationsteknikere har haft deres daglige gang på produktionsgulvet, hvor de ved selvsyn har erfaret, hvad det betyder, at have entydige og logiske betjeningspaneler, der let og ubesværet kan betjenes af alle faggrupper.

Tag en snak med Carsten om mulighederne inden for udvikling af brugervenlig HMI & SCADA

Carsten Jørgensen er salgsdirektør i Ferrum Group og har dagligt kontakt med en lang række kunder i dansk industri. Tag en snak med Carsten om, hvordan Ferrum kan hjælpe jer med udvikling af brugervenlig HMI & SCADA.

Carsten kan kontaktes på
telefon: 5125 5158 eller på
mail: caj@ferrum-group.dk

Se Carstens LinkedIn-profil og besøg
Ferrum Groups LinkedIn virksomhedsside

Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage til dig

Dokumentation og CE-mærkning

Download PDF med beskrivelse af Ferrum Groups dokumentations-materiale, som medfølger leverancer af anlæg.

Du kan blandt andet læse om vores tre typer af dokumentation samt hvilke standarder CE-mærkningen følger.