Cases

Pakkesorteringsanlæg til Temashop

Vi har udviklet et kompakt og effektivt og sorteringsanlæg til pakker til Temashop.dk, som dagligt håndterer et stort antal pakker til forbrugere, der køber kostumer og udklædningsgenstande online. Anlægget, der kan håndtere store og små pakker, kuverter, folieposer mv., har effektiviseret pakkesorteringen markant hos Temashop.

Anlægget fylder ca. 200 m² inkl. operationsområdet. Ud over baner indeholder anlægget også udskubber-moduler for produkter med 8 fraktioner samt 1 stk. ‘ulæst produkt’. Desuden er der 9 slisker for produkter, der er fremstillet i rustfrit AISI 304, inkl. friløbsruller.

Anlægget har en kapacitet på sortering af 1.000 pakker pr. time, og kan udbygges med måle- og vejefunktion samt med mulighed for at sende data til eget ERP-system for korrekt afregning af transportpriser. Det er nemt at betjene anlægget med en overskuelig 9″ touchskærm og styretavle. Sorteringsnøgler kan desuden nemt ændres ved upload af data direkte fra regneark, XML, CSV. Pakkesorteringsanlægget er CE-mærket i henhold til den gældende lovgivning.

Læs mere om løsningen her.

Udført

2022

Kunde

Temashop.dk

Projekttype

Produktion