Inspektions-, visions- og
frasorteringsløsninger til
PET-returflasker

Læs mere om vores løsninger til detektion af flaskeformat, etiketkontrol samt fyldehøjdekontrol mv af PET-returflasker.

Inspektion af tomme kasser

For at sikre en optimal pakningsproces skal alle kasser, der når frem til pakkeriet, være uden skader, helt tomme og matche den aktuelle produktion for at undgå skader på pakkemaskinen og tidskrævende manuel ompakning.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Detektion af PET-flaskeformat

Registrering af flaskeformen på transportbåndet sikrer, at kun dedikerede/korrekte flasker når frem til fylderen eller at tomme flasker sorteres i deres specifikke kasser. BBULL-inspektionssystemer kan spore flasker til næste frasorteringspunkt, hvor de kan sorteres fra af rejection/frasorteringssystemet.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Fyldehøjdekontrol af PET-returflasker

Påvisning/registrering af underfyldte PET-flasker hjælper med at overholde kvalitetsstandarderne og med at afvise potentielt utætte og underfyldte flasker. Påvisning af overfyldte dåser sparer på vareforbruget.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af låg på PET-returflasker

Inspektion af påsætning af låg garanterer perfekt forseglede flasker og forhindrer dyre tilbagekaldelser og skade på omdømme på grund af utætte flasker.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Kontrol af etiketter på PET-returflasker

Lad dit produkt stå på hylden med en fejlfri visuel præsentation. Registrering af manglende, beskadigede eller dårligt påsatte etiketter garanterer et flot produkt og sikrer, at etiketten beskriver det korrekte og matchende produkt.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Styrings/managementsystemer

Indsamling og kombination af data fra fylder/lukker/etiketteringsmaskine samt inspektionssystemer giver vigtige data til optimering af produktionsprocessen – herunder til planlægning af prøvetagning og forebyggende vedligeholdelse samt til håndtering af frasorteringer på grund af defekte flasker eller problemer med høj luftmængde, fx pga. tab af CO²/LN² i headspace på grund af transportbåndets stilstand.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Datakontrol (Imprint)

Detektering og verificering af dato- og 2D / QR-koder garanterer overholdelse af lovkrav, verifikation af korrekt etiket og muliggør sporing af hver enkelt PET-returflasker fra påfyldning til butikshylden.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Produktionslinje til PET-returflasker

Med BBULLs løsninger leverer vi inspektions- og visions-løsninger samt rejection teknologi til hele produktionslinjen. Hos Ferrum står vi klar med rådgivning til det rette setup for jeres produktion.