Inspektions-, visions- og
rejectionløsninger til
PET-engangsflasker

BBULL Technology Group leverer teknologi til inspektion og rejection/frasortering af PET-engangsflasker til hele produktionslinjen.

Du kan læse mere om de enkelte løsninger nedenfor samt klikke dig videre til producentens website for mere information.

Inspektion af PET-præforme

Inspektion af præforme før de kommer ind i blæsestøbemaskinen optimerer produktiviteten ved at forhindre problemer under påfyldningsprocessen og sikrer dermed en effektiv produktion.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Fyldehøjdekontrol af PET-engangsflasker

Påvisning/registrering af underfyldte PET-engangsflasker hjælper med at overholde kvalitetsstandarderne og med at afvise potentielt utætte og underfyldte flasker. Påvisning af overfyldte dåser sparer på vareforbruget

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af låg på PET-engangsflasker

Inspektion af påsætning af låg garanterer perfekt forseglede flasker og forhindrer dyre tilbagekaldelser og skade på omdømme på grund af utætte PET-engangsflasker.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af lækager

Specialdesignet lækagedetektion med høj nøjagtighed ved høje produktionshastigheder sikrer, at dårligt utætte flasker fjernes fra produktionen for at sikre kvalitetsstandarder samt for at undgå skader på omdømme og dyre tilbagekaldelser.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Kontrol af etiketter på PET-engangsflasker

Lad dit produkt stå på hylden med en fejlfri visuel præsentation. Registrering af manglende, beskadigede eller dårligt påsatte etiketter garanterer et flot produkt og sikrer, at etiketten beskriver det korrekte og matchende produkt.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Styrings/managementsystemer

Indsamling og kombination af data fra fylder/lukker/etiketteringsmaskine samt inspektionssystemer giver vigtige data til optimering af produktionsprocessen – herunder til planlægning af prøvetagning og forebyggende vedligeholdelse samt til håndtering af frasorteringer på grund af defekte PET-engangsflasker eller problemer med høj luftmængde, fx pga. tab af CO²/LN² i headspace på grund af transportbåndets stilstand.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Datakontrol (Imprint)

Detektering og verificering af dato- og 2D / QR-koder garanterer overholdelse af lovkrav, verifikation af korrekt etiket og muliggør sporing af hver enkelt PET-engangsflaske fra påfyldning til butikshylden.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af fyldte kasser med PET-engangsflasker

Inspektion af fulde kasser ved produktionslinjens slutning er afgørende for at garantere, at hver kasse er pakket med den korrekte mængde korrekt fyldte flasker.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Produktionslinje til PET-engangsflasker

Med BBULLs løsninger leverer vi inspektions- og visions-løsninger samt rejection teknologi til hele produktionslinjen.

Hos Ferrum står vi klar med rådgivning til det rette setup for jeres produktion.