Vision-systemer og rejection/-
frasorterings-løsninger til
konservesglas / glas m. skruelåg

BBULL Technology Group leverer teknologi til inspektion og kontrol samt frasortering/rejection af konservesglas til hele produktionslinjen.

Læs nærmere om de enkelte løsninger nedenfor og klik dig videre til producentens website for mere information

Fyldehøjdekontrol af konservesglas/glas m. skruelåg

Påvisning/registrering af underfyldte konservesglas hjælper med at overholde kvalitetsstandarderne og med at afvise potentielt utætte og underfyldte glas. Påvisning af overfyldte glas sparer på vareforbruget.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af låg på konservesglas

Inspektion af påsætning af låg på konservesglas er vigtigt for at garantere perfekt forseglede glas samt for at forhindre dyre tilbagekaldelser og skade på omdømme på grund af utætte glas eller beskadiget indhold.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Kontrol af etiketter på konservesglas

Lad dit produkt stå på hylden med en fejlfri visuel præsentation. Registrering af manglende, beskadigede eller dårligt påsatte etiketter garanterer et flot produkt og sikrer, at etiketten beskriver det korrekte og matchende produkt.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af fyldte kasser med konservesglas

Inspektion af fulde kasser ved produktionslinjens slutning er afgørende for at garantere, at hver kasse er pakket med den korrekte mængde korrekt fyldte konservesglas/glas med skruelåg.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Produktionslinje til konservesglas

Med BBULLs løsninger leverer vi inspektions- og visions-løsninger samt rejection teknologi til hele produktionslinjen. Hos Ferrum står vi klar med rådgivning til det rette setup for jeres produktion.