Inspektionssystemer og rejection/frasorteringssystemer til konservesdåser

BBULL Technology Group leverer teknologi til inspektion og kontrol samt frasortering/rejection af dåser/konservesdåser til hele produktionslinjen.

Læs nærmere om de enkelte løsninger nedenfor og klik dig videre til producentens website for mere information.

Inspektion af tomme konservesdåser

For at sikre at ingen deforme, beskadigede eller forurenede dåser når frem til fylderen, er det nødvendigt at inspicere tomme dåser. Det giver kunderne en øget sikkerhed, at forurenede dåser afvises før påfyldning, og at der forhindres skader på fylder/lukker på grund af uregelmæssige sømme og beskadigede eller utætte dåser.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Fyldehøjdekontrol af konservesdåser

Påvisning/registrering af underfyldte konservesdåser hjælper med at overholde kvalitetsstandarderne og med at afvise potentielt utætte og underfyldte dåser. Påvisning af overfyldte dåser sparer på vareforbruget.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af låg på konservesdåser

Inspektion af påsætning af dåselåg er vigtigt for at garantere perfekt forseglede dåser samt for at forhindre dyre tilbagekaldelser og skade på omdømme på grund af utætte dåser eller beskadiget indhold.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Kontrol af etiketter på konservesdåser

Lad dit produkt stå på hylden med en fejlfri visuel præsentation. Registrering af manglende, beskadigede eller dårligt påsatte etiketter garanterer et flot produkt og sikrer, at etiketten beskriver det korrekte og matchende produkt.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Styrings/managementsystemer

Indsamling og kombination af data fra fylder/lukker/mærkningsmaskine og inspektionssystemer giver vigtige data til optimering af produktionsprocessen, planlægning af prøveudtagning og forebyggende vedligeholdelse og håndtering af afvisninger ved forekomst af utætte dåser.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Datakontrol (Imprint)

Detektering og verificering af dato- og 2D / QR-koder garanterer overholdelse af lovkrav, verifikation af korrekt etiket og muliggør sporing af hver enkelt konservesdåse fra påfyldning til butikshylden.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af fyldte kasser med konservesdåser

Inspektion af fulde kasser ved produktionslinjens slutning er afgørende for at garantere, at hver kasse er pakket med den korrekte mængde korrekt fyldte konservesdåser.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Produktionslinje til konservesdåser

Med BBULLs løsninger leverer vi inspektions- og visions-løsninger samt rejection teknologi til hele produktionslinjen. Hos Ferrum står vi klar med rådgivning til det rette setup for jeres produktion.