Inspektionssystemer og
rejection/frasorterings-
systemer til glasflasker

BBULL Technology Group leverer løsninger til inspektion og kontrol af glasflasker til hele produktionslinjen.

Læs nærmere om de enkelte løsninger nedenfor og klik dig videre til producentens website for mere information

Inspektion af tomme kasser

For at sikre en optimal pakningsproces skal alle kasser, der når frem til pakning, være uden skader, helt tomme og matche den aktuelle produktion for at undgå skader på pakkemaskinen og tidskrævende manuel ompakning.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Kontrol af tomme varer/inspektion af tomme flasker

For at undgå skader og nedetid på udpakningssystemet identificerer BBULL-inspektionssystemerne kassernes indhold før udpakning og leverer de nødvendige data til udpakning. Systemet håndterer afvisning/frasortering af fremmede eller problematiske kasser.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Registrering af flaskeformat

Registrering af flaskeformen på transportbåndet sikrer, at kun bestemte flasker når frem til fylderen eller for at sortere tomme flasker i deres specifikke kasser. BBULL-inspektionssystemer sporer flaskerne til deres næste afvisningspunkt, hvor de kan frasorteres af afvisningssystemet

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af kapsler

Inspektion af kapsler/påsætning af kapsler er den vigtigste inspektion for at garantere perfekt forseglede flasker og for at forhindre dyre tilbagekaldelser af varepartier samt skade på omdømme på grund af lækkende flasker eller beskadigede produkter.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af påfyldningsniveau /fyldehøjdekontrol

Påvisning af underfyldte flasker hjælper med til at overholde kvalitetsstandarder samt at afvise potentielt utætte og underfyldte flasker. Detektering af overfyldte flasker reducerer vareforbrug og forhindrer, at flasker brister ved at kassere dem tidligt fra produktionen.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Kontrol af etiketter

Lad dit produkt stå på hylden med en fejlfri visuel præsentation. Registrering af manglende, beskadigede eller dårligt påsatte etiketter garanterer et flot produkt og sikrer, at etiketten beskriver det korrekte og matchende produkt.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Styrings/managementsystemer

Indsamling og kombination af data fra fylder/lukker/etiketteringsmaskine samt inspektionssystemer giver vigtige data til optimering af produktionsprocessen – herunder til planlægning af prøvetagning og forebyggende vedligeholdelse samt til håndtering af frasorteringer på grund af sprængte flasker eller problemer med høj luftmængde, fx pga. tab af CO² i headspace på grund af transportbåndets stilstand.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Datakontrol (Imprint)

Detektering og verificering af dato- og 2D / QR-koder garanterer overholdelse af lovkrav, verifikation af korrekt etiket og muliggør sporing af hver enkelt beholder fra påfyldning til butikshylden.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af fyldte kasser

Inspektion af fulde kasser ved produktionslinjens slutning er afgørende for at garantere, at hver kasse er pakket med den korrekte mængde korrekt fyldte flasker. 

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Produktionslinje til glasflasker

Med BBULLs løsninger leverer vi inspektions- og visions-løsninger samt rejection teknologi til hele produktionslinjen.
Hos Ferrum står vi klar med rådgivning til det rette setup for jeres produktion.