Inspektions- og rejectionløsninger
til drikkedåser

BBULL Technology Group leverer teknologi til inspektion og rejection/frasortering af dåser/drikkedåser til hele produktionslinjen.

Læs nærmere om de enkelte løsninger nedenfor og klik dig videre til producentens website for mere information

Inspektion af tomme dåser

For at sikre at ingen deforme, beskadigede eller forurenede dåser når frem til fylderen, er det nødvendigt at foretage inspektion af tomme dåser. Det giver kunderne sikkerhed ved at frasortere forurenede dåser før påfyldning og ved at forhindre skader på fylder/lukker på grund af uregelmæssige sømme og beskadigede eller utætte dåser.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af låg/dåselåg

Inspektion af påførelsen af dåselåg er den vigtigste inspektion for at garantere perfekt forseglede dåser og for at forhindre dyre tilbagekaldelser og skade på omdømme på grund af utætte dåser eller produkter, der er blevet beskadiget.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Fyldehøjdekontrol af dåser

Påvisning af underfyldte dåser hjælper med at overholde kvalitetsstandarderne og med at afvise potentielt utætte og underfyldte dåser. Påvisning af overfyldte dåser sparer på vareforbruget og forhindrer, at dåserne brister ved at frasortere/rejecte dem tidligt fra produktionslinjen.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Datakontrol (Imprint)

Identifikation og kontrol af dato- og 2D / QR-koder garanterer overholdelse af lovkrav, verifikation af korrekt etiket og muliggør sporing af hver enkelt dåse fra påfyldning til butikshylden.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Styrings/managementsystemer

Indsamling og kombination af data fra fylder/lukker/etiketteringsmaskine samt inspektionssystemer giver vigtige data til optimering af produktionsprocessen – herunder til planlægning af prøvetagning og forebyggende vedligeholdelse samt til håndtering af frasorteringer på grund af sprængte dåser eller problemer med høj luftmængde, fx pga. tab af CO²/LN² i headspace på grund af transportbåndets stilstand.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af lækager

Specialdesignet lækagedetektion med høj nøjagtighed ved høje produktionshastigheder sikrer, at dårligt forseglede eller trykløse dåser fjernes fra produktionen for at sikre kvalitetsstandarder samt for at undgå skader på omdømme og dyre tilbagekaldelser.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Inspektion af fyldte kasser

Inspektion af fulde kasser ved produktionslinjens slutning er afgørende for at garantere, at hver kasse er pakket med den korrekte mængde korrekt fyldte dåser.

Læs mere på producentens hjemmeside: HER

Produktionslinje til drikkedåser

Med BBULLs løsninger leverer vi inspektions- og visions-løsninger samt rejection teknologi til hele produktionslinjen. Hos Ferrum står vi klar med rådgivning til det rette setup for jeres produktion