Robotics

Ferrum Robotics cementerer Ferrum Groups position som industriens Full-Service partner.

Ambitionen i Ferrum Group om at ville hjælpe industrien med at producere så intelligent og konkurrencedygtigt som muligt, kan med tilføjelsen af Ferrum Robotics realiseres inden for samtlige produktionsområder i industrien, dvs. fra råvarehåndtering til bearbejdningscentre og komplette pakkelinjer.

Ferrum Robotics er omdrejningspunkt for kompetencerne i Ferrum Group inden for robotteknik og industriautomation som vil kunne være til gav for alle producerende virksomheder.

Ferrum Robotics har alle de kompetencer, der skal til for at løfte opgaver inden for robotteknik og automation, og som en del af Ferrum Group har vi en enestående
mulighed for at entrere som turnkey-leverandør. Det betyder, at vi kan løfte både det mekaniske og det el-tekniske ansvar – og alt derimellem

Ferrum Robotics er allerede ved etablereringen et veletableret robot- og automationshus med en central medarbejdersammensætning og væsentlige kundeaftaler i ind- og udland.
Tilblivelsen af Ferrum Robotics er opbygget på fundamentet af KP Automation, der 1. maj 2020 blev erklæret konkurs.

Robotintegration til større automatiserede løsninger

Vi er uafhængige af robotfabrikanter og kan derfor levere 100% kundetilpassede robotløsninger.

Siden 2012 har Ferrum Group arbejdet målrettet på at blive industriens foretrukne turnkey-leverandør, dvs. en one-stop-shop, der påtager sig hovedansvaret for små og store moderniseringsprojekter i industrien. Etableringen af Ferrum Robotics føjer sig til en række af selskaber og aktivitetsområder, der til sammen udgør Ferrum Groups profil som industriens full-service partner.

Kontakt:


Kim Poulsen, Salgsdirektør / CCO

email kpo@ferrum-group.dk  stay_primary_portrait +45 25 44 29 02


Kim Petersen Jakobsen, Konstruktion, Dokumentation og CE mærkning

email kpj@ferrum-group.dk  stay_primary_portrait +45 25 44 29 06


Kurt Jensen, Dokumentation og CE-Mærkning

email kje@ferrum-group.dk  stay_primary_portrait +45 25 94 41 52

Innovation & konstruktion

I Ferrum er vi stærkt overbevist om, at udviklingen af nye banebrydende løsninger til industrien kræver en unik kombination af kreativitet og solid erfaring fra forskellige produktionsmiljøer.