svejsning

Ferrum A/S er specialister i svejsning og har specialiseret sig i svejsning og bearbejdning af rustfri stål, aluminium og jern.

Vores kerne kompetence er fremstilling af rør, maskiner og komponenter i rustfrit stål, men kan også producere i sort stål, aluminium samt special legeringer. Vi er meget fleksible og arbejder hurtigt. Netop derfor kan vores kunder med fordel, hurtigt få udviklet og fremstillet prototyper, som efterfølgende kan sættes i produktion af større serier.

Vælger du at få svejset dine produkter hos os, garantere vi en ekstrem fokus på kvalitet i alle dele af vores arbejde. Vi prioriterer løbende udvikling og vi arbejder altid med de nyeste svejseteknikker, inklusive orbitalsvejsning og øvrige teknologier.

Vi leverer et ordentligt produkt som lever op til alle krav der stilles. Lige meget hvad du har af produkt som skal svejses, så rådgiver vi dig til den bedste løsning, du kan måske have spørgsmål til krav om holdbarhed, om produktet er egnet til bestemte miljøer, f.eks fødevarer- eller kemiindustri, eller noget helt andet. Vi har stor erfaring på området og hjælper dig hele vejen gennem ide til færdigt produkt.

Vi udfører alle typer af svejning – eksempelvis:
  • Svejsning i rustfri med certificat – inkl. syrefast
  • Svejsning i sort
  • Svejsning i aluminium
  • Orbitalsvejsning af rustfrie rør

Turnkeyløsninger

Vores kompetencer inden for udvikling og implemetering af løsninger til industrien gør os i kombination med vores tætte relationer til udvalgte samarbejdspartnere til en attraktiv turnkey-leverandør.